Saltar als continguts principals.

Tribunal Arbitral

El Tribunal Arbitral de Tarragona (TAT) es va fundar formalment a l’any 1994, a l'empara de les previsions de la Llei d'Arbitratge, per afavorir la difusió de l'Arbitratge, la seva pràctica i la seva utilització com a mitjà de solució de controvèrsies.

En un món globalitzat com l'actual, els conflictes són cada vegada més freqüents i complexos, davant els quals les parts implicades requereixen respostes ràpides, flexibles i especialitzades.

L’ICAT, membre de l'Associació per a l'Arbitratge de Tarragona, conscient d'aquestes necessitats, va ser un dels impulsors de la constitució del TAT i l'ha dotat dels últims avenços tecnològics i d'amplis mitjans materials i humans per al compliment dels seus fins.

Emparant-se en la seva infraestructura, el TAT s'erigeix ​​com una institució dedicada a l'administració de l'arbitratge, així com la seva difusió, coneixement i utilització generalitzada pels operadors jurídics i treballa amb la vocació d'administrar la institució designant els millors àrbitres especialitzats, que treballin amb serietat, qualitat, competència i rigor, per d'aquesta manera aconseguir una justícia ràpida i oportuna i cuidant l'aspecte econòmic. S'han aprovat unes tarifes reduïdes perquè no es vegi l'arbitratge com una institució costosa.

L'autonomia de la voluntat és el principi essencial en aquest àmbit, de manera que les parts han de ser l'eix principal del procediment. Per això, el TAT es configura com un centre en el qual poden intervenir activament en el disseny i desenvolupament dels arbitratges que en ell es administren.

El TAT permet als advocats, però també a la resta d'operadors (econòmics, empresarials, socials i institucionals), utilitzar els nostres serveis, amb absoluta confidencialitat i una eficàcia màxima.

Membres del Tribunal Arbitral de Tarragona:

President: Sr. Manel Albiac Cruxent.
Vicepresident: Sr. Martín Garrido Melero.
Secretari: Sr. José Maria Estil·les Farré.
Vocals: Sra. Cristina Penalba Sánchez i els Srs. Xavier Artal Martí, Francesc Solà Sugrañes, Jordi Pascual Lario, Oscar Cabrero Ramírez i Jaime Duque Moreno.
 

Contacte i seu:

Tribunal Arbitral de Tarragona
C. Enric d’Ossó, 1, 2n - 43005 Tarragona
Tel: 977 21 23 60 / Fax: 977 24 06 50


Més info:

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..