Saltar als continguts principals.

Sessió AEDAF - L'Impost sobre actius no productius de les persones jurídiques

09/07/2019

AEDAF informa d'una nova proposta de formació que tindrà lloc el dia 10 de juliol de 2019: L'Impost sobre actius no productius de les persones jurídiques.

Aquesta sessió tractarà sobre la recent sentència del Tribunal Constitucional sobre l'impost sobre els actius no productius de les persones jurídiques després de valorar, entre d'altres qüestions, si existia o no doble imposició. 

Aquest impost suposa una nova càrrega fiscal que hauran de suportar les persones jurídiques residents a Catalunya que siguin titulars dels considerats com a béns no productius i alguns drets que recauen sobre aquests béns, en tant que s'utilitzin realment per a activitats particulars, com ara béns immobles; vehicles amb potència de més de 200 cavalls, embarcacions de lleire, aeronaus i objectes d'art, antiguitats i joies.

La sessió es realitza presencialment a la seu de Barcelona i en modalitat streaming a la nostra seu col·legial en horari de 18:00 a les 20:00 hores.

Consulta el programa complet aquí.

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..