Saltar als continguts principals.

El Departament de Justícia, el Consell de l'Advocacia i el Consell de Procuradors acorden millores en l'assistència jurídica gratuïta

22/07/2020

El passat 14 de juliol de 2020 el  president del CICAC i degà del nostre Col·legi, Manel Albiac Cruxent, va signar un document de compromisos juntament amb el Consell de Procuradors i el Departament de Justícia amb la finalitat d'acordar millores en l'assistència jurídica gratuïta.

Amb aquest document, les parts acorden que el Departament de Justícia augmentarà en un 1,5 % els imports que reben els advocats i procuradors per les actuacions en assistència judicial gratuïta. L'increment serà efectiu a partir de l'1 de gener de 2021. Aquestes retribucions estaven congelades des del 2017.

Així mateix aquest document estableix que abans de l'1 de setembre de 2020 tots els col·legis d'advocats hauran d'implementar l'expedient electrònic en la tramitació de les sol·licituds d'assistència jurídica gratuïta.

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..