Saltar als continguts principals.

Impuls a la creació del "Servei de Conformitats" per part de la Fiscalia Superior de Catalunya

18/06/2020

El Fiscal Superior de Catalunya, mitjançant la Instrucció 2/2020, de 10 de juny, amb la finalitat de potenciar i desenvolupar una utilització activa del protocol d'actuació per a judicis de conformitat, subscrit amb el CGAE l'1 d'abril de 2009, recorda als fiscals en cap provincials, que no ho hagin fet fins ara, la necessitat de crear i posar en funcionament un "servei de conformitats".

En aquest sentit, els fiscals encarregats del servei hauran de comunicar als col·legis d'advocats respectius les adreces de correu electrònic que possibilitin l'accés ràpid i la interacció amb els membres del Ministeri fiscal, així com implantar aplicacions informàtiques que permetin entrevistar-se telemàticament amb els lletrats dels procediments respectius.

Finalment, disposa que correspon al fiscal prendre la iniciativa de procurar la conformitat en aquells assumptes que ho permetin, per la qual cosa s'estableixen un seguit de mecanismes en funció de la naturalesa i estat del procediment.

Podeu consultar el text íntegre de la instrucció a través del següent enllaç: https://bit.ly/2zFl9vc

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..