Saltar als continguts principals.

El jutjat de família de Tarragona s'adhereix a l'acord d'unificació de criteris dels jutjats de família de Barcelona

20/03/2020

El CGPJ estableix que correspon al jutge decidir en cada cas sobre la modificació del règim de custòdia, visites i estades acordat en els procediments de família.

Quan aquest es vegi afectat per les mesures contingudes en el Reial decret 463/2020 pel qual es va declarar l'estat d'alarma davant la pandèmia de coronavirus COVID-19 i sempre que no hi hagi acord entre els progenitors. La Comissió Permanent assenyala que les juntes sectorials de Jutjats de Família poden adoptar acords per unificar criteris i establir pautes d'actuació conjuntes.

Accés a la nota de premsa

Per la seva banda, en un comunicat remès el dia 20 de març pel deganat de l'Audiència Provincial, els jutjats de família de Tarragona i Reus s'adhereixen a l'acord d'unificació de criteris dels Jutjats de Família de Barelona en relació amb els procediments de guarda i custòdia.

Accés a l'acord jutjats família Barcelona

 

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..