Saltar als continguts principals.

Donatiu a les fundacions Bonanit, Onada, Muntanyeta i Ginac

15/03/2019

La  Fundació ICAT de l’Advocacia ha fet entrega d'un donatiu a les entitats Onada, Bonanit, la Muntanyeta  i Ginac en un acte celebrat avui, dia 15 de març, a la seu de l'ICAT i que ha reunit als representants d'aquestes institucions, de les quals el Col·legi n'és patró.

En l'acte hi han participat el degà, el vicedegà, el tresorer i altres membres de la Fundació del Col·legi.

 

La Fundació ICAT de l’Advocacia es va constituir formalment l’any 2008 amb la finalitat de crear un ens específic per proposar, estudiar i acordar actuacions de naturalesa essencialment social i assistencial per a tots els membres de l’advocacia del nostre Col·legi, així com també col·laborar en la prestació d’ajudes per aquelles institucions de caire altruista, com les organitzacions no governamentals d’interès per l’advocacia o el món del Dret. La creació d’una Fundació ens ha permès una regulació més idònia i autònoma per donar resposta adequada a totes aquelles necessitats que es puguin presentar, tant en el present com en el futur, establint ajudes complementàries a les establertes per la Seguretat Social o les entitats de previsió de l’advocacia ja siguin de caire  econòmic,sanitari o farmacèutic i l’establiment de beques i ajudes per a la recerca en tots els camps que puguin ser beneficiosos per al nostre col·lectiu, així com qualsevol altra necessitat que tingui cobertura amb les finalitats pròpies de la Fundació. La Fundació disposa també d’un programa de voluntariat i té acords amb Càritas, per oferir un servei d’assessorament gratuït, i amb la Creu Roja.

Per poder dur a terme aquests objectius des de la Fundació es necessita de tota l’ajuda disponible. Les persones interessades en col·laborar poden realitzar els seus donatius al número de compte ES98 3191 0507 2445 9687 7623. Aquestes aportacions gaudeixen de beneficis fiscals.

 

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..