Saltar als continguts principals.

L'ICAT dóna inici a les Jornades d'Arbitratge 2019

12/03/2019

Ahir dia 11 de març es van iniciar les Jornades d’Arbitratge 2019, curs creat conjuntament pel Col·legi i pel Tribunal Arbitral de Tarragona. Aquestes tindran una durada de tres sessions més (14 de març i 1 i 3 d’abril) a la tarda.

Aquest curs és una oportunitat per accedir al llistat d’àrbitres del Tribunal Arbitral de Tarragona per a la seva imminent renovació.

La primera jornada va anar a càrrec de la Sra. Cristina Penalba, advocada i membre del TAT i el Sr. Frederic Munné, advocat, àrbitre i membre del TAB. Es va analitzar els elements essencials de l’arbitratge tals com el conveni arbitral, el model d’instància del TAT i la designa d’àrbitres. Per altra banda, l’explicació de les fases inicial, la d’al·legacions i la prova del procediment arbitral. Es va afirmar “El procediment arbitral no per més flexible ha de ser menys tècnic. Es recomana la presència de l’advocacia en qualsevol procediment, per ser aquesta la veritable garantia del dret de defensa”.

Les següents jornades comptaran amb la presència del Sr. Yúfera Sales, advocat, àrbitre i degà emèrit de l’ICAB entre altres professionals de l’advocacia i l’arbitratge de reconegut prestigi. 

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..