Saltar als continguts principals.

Presentació de la candidatura de Marcos Espejo a la CEAJ

05/12/2018

La Confederació Espanyola d'Advocacia Jove (CEAJ), conformada per les diferents agrupacions i federacions de joves advocats del territori nacional, celebrarà les seves eleccions a la Comissió Executiva el proper 15 de desembre a la ciutat de Las Palmas de Gran Canària, en l'últim Ple d'aquest 2018. El gruix del mateix serà, com s'ha indicat, l'elecció dels membres que representaran a l'advocacia jove nacional durant els propers dos anys.

Dins d'una de les candidatures que es presenten en aquestes eleccions hi ha el nostre company Marcos Javier Espejo Rosa, tresorer del Grup d'Advocats Joves de Tarragona que es presenta per al càrrec de VOCAL PRIMER de la Comissió Executiva de la Confederació Espanyola de l'Advocacia Jove.

Dins del programa que el nostre company i el seu equip han presentat a través de les xarxes socials sota el lema "Consolida CEAJ", destaquen, entre altres, la continuació del Observatorio de Abogacía Joven, que permet a través de dades estadístiques atacar els problemes de l'Advocacia jove; la creació de l'app "Abogacía joven"; la internacionalització de la CEAJ; i promoure les ajudes econòmiques a les agrupacions i federacions de joves advocats.

Des de l'ICAT li desitgem a Marcos molta sort!

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..