Saltar als continguts principals.

Posada en marxa de la tramitació telemàtica per Ejustícia.cat a diferents partits judicials de Catalunya (Reus, Mataró i Terrassa)

03/10/2018

El dia 1 d'octubre es va programar l’inici del desplegament de la presentació d’escrits totalment telemàtics en període voluntari mòdul de registre d’escrits (RED) d’Ejustícia.cat per als col·lectius de procuradors, advocats i tècnics de l’Equip d’Assessorament Tècnic de l’Àmbit de Família (EATAF) al Jutjat núm. 7 de Reus, al Jutjat núm. 9 de Mataró i al Jutjat núm. 9 de Terrassa, tots ells de nova creació.

L’ús dels mòdul RED és molt senzill. Disposeu de la següent informació al web de l’Administració de justícia:

  • Manuals, explicatius i requeriments sobre l’ús de l’eina:

http://administraciojusticia.gencat.cat/ca/serveis_als_professionals/extranet/informacio_general/

  • Preguntes Més Freqüents (FAQs) sobre l’ús de l’eina, que donen resposta als principals dubtes que es poden suscitar en la presentació d’una demanda o escrit telemàtic:

          http://administraciojusticia.gencat.cat/ca/serveis_als_professionals/extranet/informacio_general/suport_consultes_i_incidencies/

 

 

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..