Saltar als continguts principals.

Tens dubtes sobre el funcionament del SCPE?

17/09/2018

Des de que l'any 2015 es va posar en funcionament l'Oficina Judicial del Vendrell s'han detectat algunes incidències amb el funcionament del Servei Comú Processal d'Execucions. De fet, l'any 2016 el director del SCPE va realitzar un informe indicant que, per a un correcte funcionament d'aquest servei,  era necessari dotar-lo de més personal.

També i ateses les queixes rebudes a la CRAJ, el passat dia 25 de gener l'ICAT es va reunir amb la Direcció dels Serveis Territorials de Justícia per analitzar de nou la situació del SCPE. Podeu ampliar aquesta informació fent clic aquí.

Amb la voluntat d'exposar als professionals la situació actual d'aquest servei, l'ICAT ha organitzat una sessió informativa sobre "El Servei Comú Processal d'Execucions del Vendrell" prevista per al proper dia 20 de setembre a les 17:00h al saló d'actes de l'ICAT i que serà impartida pel Sr. Francisco Manuel Manjón Sales, gestor responsable del SCPE del Vendrell.

La sessió és gratuïta per als col·legiats/-des a l'ICAT. Les persones interessades podeu comunicar-ho per correu electrònic a l'adreça formacio@icatarragona.com.

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..