Saltar als continguts principals.

"Impulsem en Femení", un nou projecte de l'ICAT per donar visibilitat al paper decisiu de la dona en l'àmbit professional

14/05/2018

En el marc del pla d'igualtat que està impulsant l'ICAT i en el que ja s'han materialitzat algunes propostes entre les quals l'aprovació del canvi de nom a Col·legi de l'Advocacia de Tarragona, el divendres dia 11 de maig el Col·legi va organitzar una trobada amb dones de diferents àmbits professionals per establir sinèrgies i concretar accions de lideratge per aconseguir promoure la igualtat.

El projecte arranca essent una iniciativa pionera que es planteja amb l’ambició de fomentar aquesta trobada, amb una periodicitat semestral, amb dones d’àmbits professionals tan diferents com el de la justícia, l’empresa o les institucions que comparteixen el seu punt de vista i experiència personal. L’objectiu principal d’aquesta reunió és donar major visibilitat als referents femenins dins de l’àmbit territorial que ens és més proper i aconseguir establir una xarxa de proximitat que pugui implementar activitats per al procés d’igualtat al Camp de Tarragona.

 

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..