Saltar als continguts principals.

Els principis i valors de l'arbitratge analitzats en una jornada a la seu de l'ICAT

16/04/2018

Dimarts dia 17 d'abril tindrà lloc la quarta sessió de les "Jornades sobre l'Arbitratge 2018"  organitzades conjuntament entre l'ICAT i el Tribunal Arbitral de Tarragona.

La primera ponència serà impartida pel Sr. Francisco Tusquets Trías de Bes, advocat, professor titular de dret mercantil de la UB i vocal del Tribunal Arbitral de Barcelona, que parlarà sobre "L'Advocat davant l'arbitratge".

La segona ponència, sobre principis i valors de l'arbitratge, anirà a càrrec del Sr. Xavier Coronas Guinart, secretari general de la Cambra de Comerç de Barcelona i vocal del Tribunal Arbitral de Barcelona.

Recordem que la inscripció és gratuïta per als col·legiats de l'ICAT. Per a la resta de professionals tindrà un cost de 30€ que es podrà formalitzar enviant un correu electrònic a l'adreça secretaria@icatarragona.com amb el comprovant de l’ingrés fet, en el seu cas, al núm. de compte ES19-3191-0507-25-4582583524 BCOEESMM19.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..