Saltar als continguts principals.

El CGPJ nomena un jutge de reforç per al jutjat de Tarragona especialitzat en clàusules abusives

16/04/2018

La Comissió Permanent del CGPJ va acordar el passat dia 12 d'abril concedir una comissió de servei sense rellevament de funcions al titular del Jutjat del Contenciós Administratiu núm. 1 de Tarragona, Guillermo Peral Fontova, per reforçar el Jutjat de Primera Instància núm. 8 de la mateixa ciutat, que és l'especialitzat en clàusules abusives de la província.

Durant la comissió de servei, que va ser sol·licitada per la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i que tindrà una durada de sis mesos, el magistrat atendrà un dia a la setmana els assenyalaments que corresponguin a l'òrgan judicial a la classe de repartiment 12001, referida a les accions individuals sobre condicions generals incloses en contractes de finançament amb garantia real immobiliària el prestatari de la qual sigui una persona física.

Segons els informes del Servei d'Inspecció, la càrrega de treball del Jutjat de Primera Instància núm. 8 de Tarragona va superar àmpliament l'indicador d'entrada tant en 2016, que va ser del 133 per cent, com en el primer semestre de 2017, que va aconseguir el 179 per cent.

El reforç aprovat compta amb l'informe favorable del Servei d'Inspecció i amb l'autorització preceptiva, a efectes econòmics, del Ministeri de Justícia.

Podeu consultar la notícia a la web del CGPJ.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..