Saltar als continguts principals.

VII Jornades de Mediació a Tarragona

02/02/2018

La Taula per a la mediació a Tarragona presenta les VII Jornades de Mediació, que tindran lloc a l'Aula Magna de la Universitat Rovira i Virgili (Av. Catalunya, 35)  els propers 5, 6 i 7 de febrer. Aquestes jornades ofereixen un espai de trobada per a professionals i estudiants de mediació, membres d'institucions, entitats i la ciutadania, interessats a conèixer i difondre la cultura de la pau i la mediació a Tarragona com a ciutat educadora.

Les jornades d'enguany proposen una reflexió sobre "Mediació és salut", amb una atenció especial a l'esport, la mediació en comunitats, en la justícia, el món laboral, la pedagogia, la psicologia, el món educatiu, el treball social i altres, atenent també aspectes de la metodologia i la pràctica de la mediació.

Les persones interessades en participar-hi poden consultar el programa i formalitzar la inscripció mitjançant el portal electrònic de l'Ajuntament de Tarragona.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..