Saltar als continguts principals.

L'ICAT s'adhereix al manifest per a la creació d'una comissió independent de mediació, diàleg i conciliació

09/10/2017

Des del convenciment que qualsevol decisió del futur de Catalunya ha d’estar i passar per una solució pacífica i consensuada, el Col·legi d'Advocats de Barcelona juntament amb representants d'altres entitats del territori ha constituït una comissió independent que s'ofereix com a pont de diàleg i entesa que permeti  el cessament de l’actual clima de tensió, i garanteixi el manteniment d’un sistema de convivència i organització política, econòmica i social basats en la pau, el respecte, la tolerància, els drets i llibertats de tota la ciutadania.

El Col·legi d'Advocats de Tarragona s'ha adherit a aquest manifest, amb la voluntat d'instar al Govern de Catalunya i al Govern de l’Estat Espanyol, així com a tots els grups parlamentaris del Parlament de Catalunya i del Congrés dels Diputats que acceptin una mediació o conciliació que condueixi a:

  • El restabliment del funcionament ordinari de les institucions d’autogovern de Catalunya, descartant per totes les parts, cap decisió immediata sobre el model polític organitzatiu.
  • Crear una atmosfera  per aconseguir la normal convivència amb el restabliment de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat a Catalunya a la situació anterior a les actuacions desplegades com a conseqüència de la convocatòria del 1-O.
  • El sotmetiment voluntari de les parts a un procés de resolució que es desplegui mitjançant una comissió independent de mediació, diàleg i conciliació.

Podeu ampliar aquesta informació clicant l'enllaç adjunt.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..