Saltar als continguts principals.

Associació Astafanias

L'Associació Astafanias, va ser pionera a les Comarques Tarragonines. Es va crear  l’any 1966, per recolzar, informar i assessorar a les famílies. Es una associació sense ànim de lucre i declarada d' utilitat pública des del 25 de juny de 1971.

Té com objectiu sensibilitzar, integrar a la societat i formar a les persones amb discapacitat psíquica. A tal fi, l’associació està formant a professionals de qualsevol àmbit interdisciplinari com cossos policials, salut, ensenyament, advocats, jutges, fiscals, forenses etc.
També executa el programa pare a pare que es tracta de recolzar en el període de: negació, dol i acceptació per part de les famílies, un cop els informen del diagnòstic del seu fill o filla. Aquest programa es va crear fa anys a l' Hospital Sant Joan de Dèu" amb la frase: No estàs sol, el porten pares i mares formats específicament per acollir a les noves famílies.
Així mateix disposa del taller de germans, per recolzar als germans de nens amb NEE, mitjançant una psicòloga terapeuta especialitzada: Mariana Salvi.
Així mateix, té el taller de pares perquè expressin les seves emocions i puguin demanar la informació que necessitin mitjançant formació, musicoteràpia, risoteràpia, bols tibetans, ioga etc. Aquest taller es dinamitzat per Mari Morales - Treballadora Social, amb professionals col·laboradores com: Ester Rovira Güell - Psicòloga Especialitzada en TEA, Mariana Salvi - Psicòloga Terapeuta , Inés Blasco - Mestra- Psicòloga- Musicoterapeuta , Cristina Albadalejo - Psicopedagoga-Professora de Ioga- Terapista de la Gestalt.

L’equip d’ASTAFANIAS al servei de les famílies:

Assessorament jurídic:
Sra. Núria Furquet - Advocada de l' ICAT- per informar a les famílies en temes tan importants com incapacitacions , tuteles, testaments, etc.

Assessorament social:
Sra. Mari Morales Carballo-Treballadora Social. S’encarrega de programar activitats i oferir assessorament, recolzament i orientació a les famílies, així com pla de formació als pares.

Servei de suport a les famílies amb cangurs especialitzats:
L' objectiu d' aquest servei és oferir un recurs de suport a la família afavorint les relacions familiars, és un servei d' ajuda familiar , es un servei d' ajuda puntual perquè les famílies disposin d' unes hores subvencionades i només paguin el 50% del cost total, amb monitors especialitzats i amb experiència .
 

Per qualsevol informació podeu contactar amb nosaltres:

Adreça: Carrer de les Coques 1 2ón pis - Casa dels Concilis (al costat del Consell Comarcal del Tarragones). 43003 - Tarragona
T. 977 23 58 35 Email: astafanias@tinet.org
Horaris: Dilluns i Dijous de 18:00h a 20:00h
Facebook : Astafanias

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..