Saltar als continguts principals.

Atestats

Atestats anteriors al 8/4/2014

El Col·legi va signar un conveni de col·laboració amb el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya per a la tramitació de l'obtenció dels informes d'accidents de trànsit que elaboren els Mossos d'Esquadra. Les persones interessades en sol·licitar un informe d'accident de trànsit caldrà que complimenteu aquesta sol·licitud i la feu arribar a atestats@icatarragona.com.

 

Atestats a partir del 8/4/14

El dia 16 de juny es va posar en funcionament ATENEA, la nova eina elaborada per la Policia de la Generalitat-Mossos d’'Esquadra que respon al compromís recollit en els convenis de col·laboració signats entre el Departament d'’Interior i els Il·lustres Col·legis d'’Advocats de Catalunya i permet que tot el procés per accedir als informes d'’accidents de trànsit que siguin competència de la Policia de la Generalitat-Mossos d’'Esquadra, es resolgui dins l’'àmbit d'’un únic sistema d’'informació.

Per poder accedir a aquest servei és necessari sol·licitar l'alta a través de l'ICAT a la següent adreça atestats@icatarragona.com.

L'’accés a aquesta nova eina es farà mitjançant l’'Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat de Catalunya (OVT) i substitueix el procediment actual de descàrrega d'’informes pels accidents de trànsit que s'’hagin produït a partir del dia 8 d’abril de 2014.

Més informació:

Per qualsevol altre dubte podeu contactar amb nosaltres a través del mail atestats@icatarragona.com.

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..