Saltar als continguts principals.

Deganat

Benvinguda del degà

Benvolguts/-des companys/-es;

És un plaer per a mi donar-vos la benvinguda a la pàgina web de l’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona. Ho faig des de l’honor i l’agraïment que suposa haver obtingut, per segon cop, la confiança majoritària del nostre col·lectiu per gestionar l’ICAT, la institució de tots nosaltres, durant els propers quatre anys. Un repte que assumeixo conjuntament amb els companys de la Junta de Govern, amb els que ens marquem com a propòsit aprofundir en els objectius que ens vam proposar l’any 2013.

Havent renovat la meitat dels membres de l’anterior mandat, continuem fidels a la filosofia de ser un equip que combina experiència i joventut i que integra una gran diversitat de sensibilitats ideològiques i especialitats professionals. Tot plegat, perquè la Junta de l’ICAT sigui el màxim representativa d’un col·lectiu heterogeni i plural com el nostre. I amb un principi rector que orienta la nostra acció de govern: servir als companys i companyes de la nostra demarcació en les seves necessitats i projectar la institució cap a fora, perquè sigui útil a la societat i perquè es visualitzi amb més claredat la tasca que fem els advocats en benefici de la comunitat.

Aquesta pàgina web pretén ser un aparador d’aquesta filosofia. Per això la vam remodelar ara fa un parell d’anys, incorporant un disseny més intuïtiu i entenedor, reforçant els seus continguts i creant nous canals d’informació i comunicació amb el seu públic preferent, que no és altre que els professionals del dret de la nostra zona d’influència. Creiem que el web ha de ser un dels instruments fonamentals per impulsar,a banda de la informació, l’altre eix fonamental del nostre estil: la participació.

I és que volem que tothom percebi l’ICAT com el que és, el Col·legi de tots, una institució on tothom s’hi senti còmode i on tothom constati que pot dir-hi la seva. I per això us animem a ser proactius, pels mitjans digitals o de manera presencial, fent les vostres aportacions directament a la Junta de Govern o a les seves seccions i comissions. Vivim moments de canvi en els que hem de defensar els nostres interessos com a col·lectiu i hem de contribuir als canvis legislatius en els que estem immersos i al model de societat . I això ho farem molt millor entre tots, enriquint els nostres posicionaments amb els màxims punts de vista.

La proximitat, doncs, continuarà sent una senya d’identitat de l’equip que encapçalo, així com la racionalització de la gestió econòmica, sempre orientada a oferir els serveis que més demanden els nostres companys, evitant malbarataments i continuant amb la política de rebaixa de quotes que el rigor en els comptes ja ens ha permès aplicar en diverses ocasions. En definitiva, un model de gestió que aspirem a convertir en llegat perquè aquesta, la casa de tots, camini en la bona direcció durant els propers anys.

Moltes gràcies a tots per la vostra confiança. 

Manel Albiac Cruxent
Degà


 

Currículum del Degà

Manel Albiac Cruxent, va néixer a Tarragona l'any 1971. És llicenciat en dret per la Universitat de Deusto. Máster en Gestió Local i Dret Local de la URV (Especialista Universitari en Dret Urbanístic) i Màster en Dret de l'Empresa i la contractació de la URV.

Col·legiat per l'Il·lustre Col·legi de Tarragona des de l'any 1999 amb despatx professional obert a Tarragona i a Barcelona.

Degà de l'ICAT, conseller del CICAC i consejero del CGAE des del mes de gener de 2013.

President del Tribunal Arbitral de Tarragona.

President de la Fundació ICAT de l’Advocacia.

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..