Saltar als continguts principals.

Servei tècnic de consultes i incidències del Portal del professional

11/03/2015

La Comissió d’Assistència Jurídica Gratuïta de la Generalitat de Catalunya ens ha fet arribar la següent informació, que us posem per al vostre coneixement:

“Davant de les incidències d’accés al Portal del professional que ens han comunicat els diferents Col•legis d’Advocats i Procuradors us informem que els professionals es poden adreçar al CAU

Suport telefònic: consultes i incidències

902 006 428

Aquest és el telèfon del servei de suport telefònic que el Departament de Justícia ofereix als professionals per atendre les incidències i consultes relatives a les aplicacions següents: Extranet del professional (IAP), Tramitació Telemàtica d'Assumptes (TTA), Assistència Jurídica Gratuïta, Suport Judicial Extern, Lexnet i traductor automàtic.

Horari d'atenció

De dilluns a divendres de 7.30 a 21.30 h

Dissabtes, diumenges i festius de 8.30 a 21.30 h

Queden fora de l'abast d'aquest servei les incidències i consultes relatives al programari de base o de gestió, maquinari, perifèrics, línies de comunicació i altres equips propis dels professionals o que no hagi facilitat el Departament de Justícia.

Per altra banda, per consultes o incidències purament tècniques sobre, per exemple tramesa de fitxers informàtics, codificació de camps d’informació, etc., us podeu adreçar als vostres informàtics per tal que ells directament comuniquin les incidències als responsables de suport tècnic de T-Systems, els quals tenen indicacions d’atendre directament aquestes consultes.

La persona de contacte és el tècnic Miquel Vives (miquel.vives@t-systems.com)  i s’ha d’enviar sempre amb còpia a la bústia de T-Systems (FMB.TS-IB-MANT-APLIC-DEPT-JUSTIC@t-systems.com) per tal de garantir que s’atenen correctament les incidències.”

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..