Saltar als continguts principals.

Pla d'ajuda financera del Banc Santander als professionals de la justícia i del sector legal

01/04/2020

El Banc Santander, amb qui l'ICAT té subscrit un conveni de col·laboració, posa a disposició dels col·legiats i col·legiades que operen per compte propi el finançament necessari amb les línies de garantia de l'ICO per poder cobrir les seves necessitats de liquiditat segons l'aprovació del Consell de Ministres del 24 de març de 2020 per pal·liar els efectes econòmics del COVID-19, publicat al BOE de 26 de març.

Es tracta de solucions adaptades a les activitats professionals dins de la línia creada per l'ICO per un import inicial de fins a 20.000 milions d'euros en condicions molt avantatjoses.  Podeu consultar el detall dels tràmits i les línies d'ajuda al següent enllaç: https://online.bancosantander.es/sites/linea-ico-covid19/

Els col·legiats/associats que ho requereixin podran dirigir-se a la seva oficina Santander a partir d'avui dimecres dia 1 d'abril de 2020.

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..