Saltar als continguts principals.

El CGAE facilita eines per al teletreball

20/03/2020

Una de les recomanacions del Govern davant l'estat d'alarma declarat el 14 de març és realitzar, en la mesura del possible, teletreball. Per facilitar aquesta labor, aquestes són les eines del CGAE que et facilitaran aquesta tasca.

Accés a la nota de premsa
 

SERVEIS:

CORREU ADVOCACIA: no només podràs consultar la teva bústia des de qualsevol ordinador, mòbil o Tablet. A més, disposes de moltes altres funcionalitats que t'ajuden en el teu dia a dia i, ara, amb el teletreball: emmagatzematge en el núvol, treballa online amb els teus documents de Microsoft Office (Word, Excel, Power Point), missatgeria instantània, videoconferències.

Dins del Correu Advocacia, pots accedir a Teams i OneDrive.

SIGNATURA ACA: la signatura electrònica de l'Autoritat de Certificació de l'Advocacia (ACA) és una signatura reconeguda que té el mateix valor que la teva signatura manuscrita. Entre altres funcions, t'habilita per fer gestions online només accessibles si acredites la teva identitat i la teva condició advocat: pots tramitar una passada a presó, presentar els teus escrits en Jutjats i realitzar tràmits online amb diferents administracions.


BUROSMS: una eina per enviar les teves comunicacions certificades i que el seu destinatari ho rebi en qualsevol lloc i a qualsevol hora. Amb justificant de recepció i amb plena validesa jurídica. RedAbogacía certifica de forma fefaent el contingut, data i hora del SMS enviat. A més t'enviem al teu email un PDF certificat i signat digitalment en el qual s'inclou una còpia del missatge i es justifica recepció per part del destinatari. Disposa d'aplicació per a mòbil.


FORMACIÓ ADVOCACIA: Des de la nostra plataforma de formació pots accedir a multitud de cursos i jornades sobre diversa temàtica, impartits per una xarxa d'experts en matèries jurídiques, habilitats i desenvolupament de talent, amb els quals completar la teva formació.


REDABOGACÍA BACKUP: RedAbogacía Backup està dissenyat per protegir la informació dels equips informàtics dels advocats contra qualsevol desastre. Utilitza aquest servei per realitzar una còpia de seguretat de la informació del teu equip per no perdre res. La informació es podrà recuperar online a qualsevol moment.

 

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..