Saltar als continguts principals.

L'ICAT informa en relació amb les noves mesures acordades per la situació del coronavirus

16/03/2020


Seguint el comunicat núm. 37/2020 remès el passat dia 13 de març i amb la publicació del RD 463/2020 de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel Covid-19, seguidament us informem de les noves mesures acordades per part de la Junta de Govern i que són les següents:

- La condonació de la quota del mes d'abril a tots els col·legiats i col·legiades.

- El tancament al públic de la seu col·legial així com les seves dependències del Palau de Justícia a Valls i Vendrell a excepció de l'advocat/ada que presti el servei telefònic del SOJ.

- El personal laboral atendrà les consultes a través del telèfon i del correu electrònic en horari de 09:00 a 15:00 hores.

- El SOJ es realitzarà telefònicament. L'advocat o advocada podrà escollir la seu col·legial des d'on el podrà prestar.

Se suspenen els terminis processals i administratius en els terminis establerts en la disposició addicional segona i tercera del RD 463/2020 de 14 de març.

Des del Col·legi hem creat un apartat especial a la nostra web on s'anirà penjant tota la informació actualitzada que ens vagin comunicant les autoritats competents, així com tota la normativa relativa a la gestió de la crisi que pugui afectar el normal funcionament col·legial o de l'Administració de justícia. També us mantindrem informats per xarxes socials i correus electrònics.

Agrair-vos vostra paciència i sobretot la vostra col·laboració front aquesta situació excepcional.

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..