Saltar als continguts principals.

Noves mesures acordades per part de l'Administració de justícia i del Col·legi en relació amb el COVID-19

13/03/2020

Seguint les recomanacions del Departament de Salut i amb l'objectiu de contribuir a la contenció del virus, us informem de les noves mesures acordades per part del Col·legi i per part de l'Administració de justícia.

Es redueix l'horari d'atenció presencial a la seu del Col·legi (c/Enric d'Ossó) de les 9:00h a les 15:00h des d'avui dia 13 de març i fins al divendres dia 27 de març. A les tardes el Col·legi romandrà tancat.

- El personal laboral atendrà les consultes a través del telèfon i del correu electrònic, per la qual cosa  recomanem que limiteu el màxim possible el desplaçament a les seus col·legials (ús de les sales de reunions, biblioteca, accés a les seus dels jutjats, etc.)

Es suspèn el SOM des del dia 16 de març i fins al dia 27 de març. El SOJ es realitzarà telefònicament. L'advocat o advocada podrà escollir la seu col·legial des d'on el voldrà prestar.

Queda restringit l'accés a l'edifici dels jutjats de Tarragona, Valls i del Vendrell per als propers quinze dies i sens perjudici d'aplicar noves mesures si la situació així ho requereix.

- Respecte al servei de guàrdia, aquest es manté i és una excepció a l'accés dels edificis judicials juntament amb els advocats designats amb els procediments urgents que no s'hagin suspès.

Es suspenen totes les vistes i actuacions judicials assenyalades amb les excepcions adoptades en els acords remesos per la Junta General de Jutges de Tarragona, el Jutjat Degà de Valls i el Jutjat Degà del Vendrell, que recomanem llegiu atentament.

Des del Col·legi us mantindrem informats de tot allò que ens vagin comunicant les autoritats competents i que puguin afectar al normal funcionament col·legial o de l'Administració de justícia.

Agrair-vos la vostra paciència i sobretot la vostra col·laboració davant d'aquesta situació excepcional.

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..