Saltar als continguts principals.

L'ICAT fomenta l'ús dels mitjans digitals col·legials

12/03/2020

En relació amb l'afectació del COVID-19 i per tal d'aturar la seva propagació, la Junta de Govern, recomana la utilització dels mitjans digitals col·legials que teniu al vostre abast per realitzar la vostra feina des dels despatxos.

Amb relació a l'ús de les instal·lacions col·legials, us recordem que disposeu de la plataforma digital de formació i la biblioteca digital de Tirant Lo Blanc a l'Àrea privada de la web col·legial amb un fons documental de més de 2.000 llibres i altres documents jurídics.

A la seu col·legial, disposeu de la sala de videoconferències per aquells companys que hagin de prestar assessorament a un col·lectiu o considereu que les circumstàncies així ho aconsellin.

En relació amb les actuacions del Torn d'Ofici, podeu presentar les justificacions de forma digital a través de l'Àrea privada de la web i dipositar les justificacions de Justícia Gratuïta en format paper a les seus col·legials una vegada realitzades les vostres assistències, evitant la presentació presencial al Col·legi. En el cas que les seus judicials estiguin tancades, s'habilitarà una bústia al Col·legi on les podreu presentar.

Amb relació a les vistes i altres actuacions a les seus judicials, atesa la instrucció de la Sala de Govern del TSJC, que dispensa de l'ús de les togues, us comuniquem que es procedirà a retirar-les de les seus col·legials i a la seva neteja.

Rebeu una cordial salutació,

La Junta de Govern. 

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..