Saltar als continguts principals.

Proposta d'organització a l'ICAT d'un curs de dret marítim

11/03/2015

El passat dia 25 de setembre de 2014 va entrar en vigor la Ley 14/2014, de 24 de julio, de navegación marítima. Aquesta llei, que regula el règim general sobre el trànsit marítim modern i homologable amb la resta de països de la UE i de l'OCDE, va derogar la normativa continguda al LIibre III del Codi de Comerç de 1885.

És per això que des del Col·legi estem preparant un curs sobre dret marítim d'unes 50 hores de durada, repartides en 10 sessions, en el que s'abordarien, entre altres temes, els negocis marítims, el règim jurídic dels espais marítims, els subjectes de la navegació marítima així com la gestió portuària i la fiscalitat en el dret marítim.

Amb la finalitat de valorar el vostre interès en participar en aquest curs i la seva viabilitat econòmica, demanem a tots aquells col·legiats que estigueu interessats en realitzar aquest curs que ens ho comuniqueu a la secretaria del Col·legi enviant un correu electrònic a l'adreça formacio@icatarragona.com.

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..