Saltar als continguts principals.

Convocatòria dels Premis ADR Justícia 2019 per reconèixer les millors iniciatives de mediació a Catalunya

09/07/2019

S'ha publicat al DOGC el dilluns 1 de juliol la  la convocatòria dels Premis ADR Justícia 2019 a les millors experiències i treballs de camp impulsades per institucions i organismes públics o privats en l'àmbit de la mediació i d'altres formes de resolució de conflictes.

Es tracta dels primers guardons que atorga el Departament de Justícia, per mitjà la Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques, i reconeixen l'originalitat, la innovació, l'avenç teòric i l'aplicació pràctica de les millors recerques i les millors experiències, així com les millors publicacions i les millors accions de comunicació i difusió realitzades fins al 30 de juny de 2019. Els premis tenen l'objectiu de promoure la difusió i el desenvolupament dels mitjans alternatius de resolució de conflictes.

Els Premis ADR Justícia 2019 es divideixen en quatre categories:

Categoria A: un premi a la millor tesi doctoral inèdita i un premi al millor treball de recerca o projecte de final de grau o de màser que versin sobre qualsevol aspecte relacionat amb la mediació i altres mitjans de resolució de conflictes (ADR), presentants i qualificats en qualsevol universitat catalana o a quelsevol dels col·legis professionals o altres corporacions de dret públic que imparteixin formació homologada pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya. 

Categoria B: un premi a la millor pràctica en mediació i altres mitjans de resolució de conflictes (ADR) impulsada per l'administració local de Catalunya o altres ens públics i un premi a la millor pràcica en mediació i altres ADR impusada per entitats, professionals i empreses privades amb seu social o delegació a Catalunya.

Categoria C: un premi a la millor monogradia, capítol de llibre o article doctrinal en una publicació acadèmica sobre mediació i altres mitjans de resolució de conflictes ADR.

Categoria D: un premi a la millor acció de comunicació o difusió de la mediació i altres mitjans de resolució de conflictes (ADR).

Des d'aquest enllaç podeu consultar les bases reguladores.

Fins al 22 de juliol, els candidats poden presentar-se a la convocatòria de les categories A i B. El tràmit és telemàtic i es pot fer efectiu des d'aquest enllaç.


 

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..