Saltar als continguts principals.

Primer dinar-debat de la Secció de Dret del Treball i de la Seguretat Social

01/07/2019

El passat 28 de juny de 2019, al Hotel SB Ciutat de Tarragona, es va celebrar el Primer dinar-debat organitzat des de la Secció de Dret del Treball i de la Seguretat Social per als seus membres.

En aquesta primera trobada en format de dinar col·loqui, es va comptar amb la participació de l'Il·lm. Sr. Francisco Javier Sánchez Icart, magistrat titular del Jutjat Social núm. 3 de Tarragona, de l'Il·lm. Sr. Francisco Javier Martínez Cano, magistrat titular del Jutjat Social núm. 1 de Reus, i de l'Il·lm. Sr. Carlos Hugo Preciado Domènech, magistrat de la Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Els participants en la trobada vàren tenir ocasió de conversar i compartir comentaris amb els magistrats convidats, en un ambient distès, sobre qüestions d’actualitat normativa laboral i del dia a dia de la nostra professió. Esperem tornar a repetir l’experiència ben aviat.

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..