Saltar als continguts principals.

Jornada: “Del rumor a la xenofòbia. Estratègies per fer-hi front”

06/03/2015

El Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya ens ha enviat la següent informació, que us posem per al vostre coneixement:

“Les percepcions i les imatges construïdes són difícils de canviar, per això és necessari un discurs compartit i polítiques i actuacions, i també des de l’àmbit comunicatiu, per part de les administracions i institucions catalanes que ajudin a prevenir les discriminacions, el racisme i la xenofòbia.

En el marc del Conveni subscrit per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis, de col•laborar interinstitucionalment en una estratègia conjunta per tot Catalunya per trencar tòpics que existeixen sobre la diversitat i per tal de treballar en favor de la convivència, hem organitzat la jornada DEL RUMOR A LA XENOFÒBIA. ESTRATÈGIES PER FER-HI FRONT el 24 de març.

La trobada servirà per conèixer experiències que es porten arreu del país i debatre la conveniència o no d’aquestes actuacions. També hi haurà experiències d’entitats que treballen en el marc de la cohesió social als barris, tot això des d’un espai de reflexió i diàleg.

Adjuntem el programa de la jornada i l’enllaç per tal que us pugeu inscriure.

http://www.agendaimmigracio.cat/index.asp?fuseaction=jornades “

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..