Saltar als continguts principals.

El CGAE crea el primer Registre d'Impagaments Judicials

12/06/2019

El CGAE ha presentat el Registre d'Impagaments Judicials (RIJ), és un fitxer de morositat pioner a Espanya que permet recollir informació i reclamar deutes líquids, vençuts, exigibles i reconeguts en una sentència ferma aportada per advocats i advocades prèvia autorització dels seus clients.

Aquest registre suposa una novetat de caràcter mundial en la lluita contra la morositat. Es va presentar al XII Congrés Nacional de l'Advocacia Espanyola, centrat en la transformació digital dels despatxos.

Resolucions judicials com els impagaments de les pensions d'aliments, deutes entre particulars, incompliments de contractes de lloguer o compravenda de mercaderies i la morositat d'institucions condemnades a pagar per sentència ferma són objecte d'aquest nou registre. A més, per primer cop, comptaran amb un registre per a consultar dades sobre impagaments d'honoraris de lletrats. 

Podeu consultar més detalls sobre el RIJ en aquest enllaç.

 

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..