Saltar als continguts principals.

Primera subhasta pública electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya

11/06/2019

L'Agència Tributària de Catalunya informa que el pròxim 19 de juny de 2019 s'iniciarà la primera subhasta pública electrònica de l'ATC per mitjà del nou web Subhastes ATC, un portal específic dins la seu electrònica de l'Agència que s'activarà una setmana abans, a partir del 12 de juny de 2019, per garantir amb antelació suficient l'accés a la informació sobre el procés de subhasta i els lots de béns que sortiran a licitació. La possibilitat de licitar a la subhasta tindrà una durada de 20 dies naturals, comptadors des de l'inici. 

 Aquest nou portal, lloc de celebració de les subhastes electròniques dels béns embargats per l'Agència i per les entitats de la xarxa Tributs de Catalunya amb les quals s'hagi signat el corresponent conveni o acord de col·laboració, promou la concurrència, ja que hi podrà accedir tothom qui hi estigui interessat, simplifica i facilita els tràmits, dóna seguretat jurídica als processos i en garanteix la transparència, tal com estableix el Decret 41/2019, de 19 de febrer, de creació i funcionament dels mitjans electrònics, informàtics i telemàtics per a la celebració de subhastes públiques electròniques per part de l'ATC. 

Cal destacar que, amb l'assumpció d'aquesta última fase del procés, l'ATC completa el recorregut íntegre del procediment de recaptació executiva que va començar a desenvolupar amb el desplegament territorial i competencial l'any 2017. 

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..