Saltar als continguts principals.

L’ICAT acull el Congrés “Homenatge a Manuel Miranda: La prova en el procediment penal"

24/04/2019

Els pròxims dies 13 i 14 de maig de 2019, el Col·legi acollirà un congrés en homenatge a Manuel Miranda sobre la prova en el procediment penal

Durant aquests dos dies se celebraran diferents conferències amb ponents de reconegut prestigi tals com Magistrats del Tribunal Suprem, de l’Audiència Nacional i de diferents Audiències Provincials, fiscals, catedràtics de Dret Penal i advocats especialitzats, entre molts altres.

Podeu consultar el programa complet aquí.

A més, aquelles persones que ho desitgin, poden presentar comunicacions que tinguin per objecte l’estudi de la prova en el procediment penal. L’entrega de resums es podrà realitzar fins el 29 d’abril aquí. Les propostes de comunicació es defensaran oralment durant 10 minuts el dia que assenyali el Comitè Científic.

La inscripció és gratuïta per als membres de la comunitat universitària URV, membres i personal de l’Audiència Provincial de Tarragona i de la Fiscalia de Tarragona i col·legiats i col·legiades de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona.

La quota anticipada fins al 15 d’abril és de 80 euros i la quota general fins al 10 de maig és de 100 euros.

Per a més informació o incidència: congressos@fundacio.urv.cat o trucar al 977.77.99.55.

Us animem a assistir i participar-hi.

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..