Saltar als continguts principals.

L'ICAT organitza una conferència per analitzar la nova llei de crèdit immobiliari i la STJUE sobre la clàusula de venciment anticipat

03/04/2019

El passat dia 16 de març es va publicar al BOE la  Ley reguladora de los contratos de crédito inmobiliario per la que es redueixen les despeses associades a les modificacions dels contractes hipotecaris i s'estableixen mesures per incrementar la transparència . Aquesta llei entrarà en vigor als tres mesos després de la seva publicació, o sigui al 16 de juny i transposa la directiva comunitària 2014/17/UE que havia d'entrar en vigor ara ja fa tres anys.

Així mateix, el dia 26 de març el TJUE va fallar en relació amb la clàusula de venciment anticipat  de les hipoteques, que permet executar el préstec i iniciar els tràmits de desnonament. Podeu accedir a la sentència clicant l'enllaç adjunt.

Davant d'aquestes importants novetats, l'ICAT ha organitzat una conferència per tal d'analitzar la nova llei de crèdit immobiliari i la sentència del TJUE i les seves conseqüències legals i jurídiques.

Els aspectes substantius de la Llei els tractarà l'Il·lm. Sr. Manuel Galán Sánchez, magistrat jutge de la Secció 3a. de l’Audiència Provincial de Tarragona. Pel que fa als aspectes processals serà el torn de l'Il·ltre Sr. Josep M. Sabater Sabaté, lletrat de l’Administració de justícia del Jutjat de 1a. Instància Núm. 3 de Tarragona. Finalment, el Sr. Federic Adan Domènech, professor agregat de dret processal i acreditat com a catedràtic de la URV, analitzarà la STJUE sobre venciment anticipat.

La inscripció serà gratuïta per a les persones col·legiades a l'ICAT. Podeu consultar el programa i les inscripcions consultant l'enllaç adjunt.

 

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..