Saltar als continguts principals.

Adaptació de la seu judicial del Vendrell al model únic d'oficina judicial

29/03/2019

El proper 1 d’abril l’oficina judicial del Vendrell canviarà la seva organització interna, per tal d’adaptar-la al model d’oficina judicial consensuat per la Secretaria de Govern del TSJ, els secretaris coordinadors provincials i el Departament de Justícia.

El nou model suposarà l’homogeneïtzació d’aquest partit a la resta d’oficines judicials i consistirà en la modificació de l’organització interna de la UPSD i de l’SCPE, així com de les normes organitzatives aprovades, amb l’objectiu de millorar el funcionament d’aquesta oficina judicial.

Amb aquesta reorganització interna també es pretén que les UPSD treballin com en la resta de partits amb oficina judicial, és a dir, constituint equips de treball que donen suport a dos jutges sota la direcció d’un mateix LAJ i amb un repartiment equitatiu d’assumptes entre gestors i tramitadors, per criteris d’especialització i segons la seva complexitat i especial dificultat.

En aquest sentit, les actuals seccions de la UPSD A, B i X desapareixeran i es crearan nous equips de treball que donaran suport a les UPSD 1 - 5; 2 - 6; 3 - 7, 4 - 8; i 9. La secció F continuarà donant suport al jutge de reforç transversal mentre es mantingui aquesta mesura.

En relació amb l'atenció als/les professionals als mostradors de la seu judicial del Vendrell, i amb l'objectiu de facilitar en la mesura del possible que puguin desenvolupar les seves funcions amb la màxima celeritat i eficàcia, la Secretaria de Coordinació Provincial de Tarragona ha acordat establir un torn d'atenció prioritària als advocats/-es i procuradors/-es  (no exclusiu ni excloent) de les 9:00h a les 10:00h i de les 13:00h i les 14:00h dins de l'horari laboral. Podeu consultar el contingut d'aquest acord clicant l'enllaç adjunt.

Per a qualsevol aclariment us podeu adreçar als lletrats de l’Administració de justícia del partit, així mateix, podeu trobar més informació sobre l’oficina judicial al web de l’Administració de justícia (http://administraciojusticia.gencat.cat/ca/administracio_de_justicia/modernitzacio_aj/oficina_judicial/), i podeu adreçar els vostres dubtes i/o suggeriments a oficinajudicial.dj@gencat.cat.

 

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..