Saltar als continguts principals.

IX Trobada Anual de Socis de la Societat Catalana d'Advocats de Família

15/04/2019

Adjunt us fem arribar el programa provisional de la IX Trobada Anual de socis de la Societat Catalana d’Advocats de Família sota el títol “Dret de Família. Sopar Jurídic a Lleida” i que se celebrarà a la Sala d’Actes de l’Edifici del Recorat de la Universitat de Lleida del 23 al 25 de maig de 2019. Atès que es tracta d’un programa provisional, pot ésser modificat lleument.

Com en anteriors edicions de la Trobada, el dijous al vespre s'ha programat un sopar de germanor al restaurant La Boscana (1 estrella Michelin). El preu és de 95 € i inclou transport de l’hotel concertat, Hotel Ciudad de Lleida, al restaurant i del restaurant a l’hotel i una consumició que, qui ho desitgi, podrà prendre, havent sopat, tot fent sobretaula, escoltant música o ballant una mica.

Us animem a que participeu a la Trobada presentant comunicacions que es presentaran el divendres, 24 de maig a la tarda, i/o intervenint en el “Debat a bat” que tindrà lloc el dijous a la tarda.

Per a més informació podeu consultar la web de l'SCAF.

 

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..