Saltar als continguts principals.

Sopars Jurídics a Sitges - 5a Trobada de l'SCAF (14-16 maig 2015. Hotel Melià Si

06/03/2015

La Societat Catalana d’Advocats de Família ens ha fet arribar la següent informació, que us adjuntem per si és del vostre interès:

“Tal com us vàrem avançar durant les passades Jornades de Barcelona, la Societat Catalana d’Advocats de Famíliacelebrarà a Sitges, del dijous 14 (a partir de les 16 h.) fins al dissabte 16 de maig de 2015 (matí lúdic), la 5a Trobada de la Societat Catalana d’Advocats de Família; durant la que també se celebrarà l’Assemblea General Ordinària de la Societat.

Amb motiu d’aquesta nova Trobada, hem volgut reprendre el debat sobre la “guarda compartida” i reobrir el document de treball que conté una proposta de conclusions sobre aquella qüestió; proposta que, com recordareu, s’havia de votar i aprovar dins el marc de la 4a Trobada de l’SCAF, però que per falta de temps no es va poder fer.

I amb aquella voluntat, hem programat la votació i, si s’escau, l’aprovació aquella proposta de conclusions durant aquesta5a Trobada; a fi d’ésser presentades durant el proper Encuentro con la Abogacía especializada en Derecho de Familia que organitza cada any el CGPJ. I per això, us convidem a participar en el procés de conclusions remetent-nos el document de treball complimentat a l’adreça conclusions@scaf.cat o al fax 93 299 65 92. La participació no està limitada als socis de l’SCAF o als participants de la 5a Trobada de l’SCAF; així que us preguem que el feu circular entre els vostres companys coneguts a fi de que, si ho desitgen, puguin, també, participar-hi.

Si ho desitgeu, podeu complimentar on-line el document de treball des d’aquesta adreça: http://document.scaf.cat

Cal que tingueu en compte que, malgrat la forma utilitzada (preguntes que s’inicien amb un “¿estaríem d’acord en que...”, “¿podríem concloure que...”, etc.), l’SCAF no pretén imposar cap conclusió (ni cap definició); es tracta només d’una forma àgil a fi de facilitar el vostre treball i el còmput de les respostes. Totes les propostes de conclusió estan, però, subjectes a debat. Us animem a que, si ho desitgeu, feu tots els comentaris que vulgueu en l’espai pensat a tal efecte. I així mateix, us animem a que proposeu totes les conclusions sobre la “guarda compartida” que entengueu que també s’haurien d’aprovar.

Aprofitant l’avinentesa, us animem a que participeu a la Trobada presentant comunicacions; que es lliuraran a tots els assistents juntament amb les ponències escrites i que es presentaran, durant un temps limitat, el divendres 15 de maig a última hora del matí.

El termini de presentació de comunicacions finalitza el divendres 1 de maig.

L’Hotel en el que se celebrarà la 5a Trobada és el Melià Sitges****. Tots aquells que hi vulgueu assistir, ja us hi podeu dirigir per a reservar habitacions al telèfon 93.811.67.09.

Per a tots els que opteu per arribar en tren a Sitges i atesa la distància que hi ha des de l’estació de tren a l’hotel (quinze minuts a peu), us recomanem que utilitzeu la línia L3 de l’autobús urbà que us portarà directament de l’estació al Melià Sitges**** (us adjuntem ruta d'aquesta línia). Recordeu que des de les demarcacions de Barcelona i Girona heu d’agafar la línia R2 Sud, des de la demarcació de Lleida, la línia R13, i des de comarques tarragonines, les línies R14, R15 o R16 (les demarcacions de Lleida i Tarragona amb transbord a Sant Vicenç de Calders).

Veureu que, per al dijous al vespre, hem programat un sopar jurídic, servit a taula, amb el menú que us adjuntem.

I veureu que, a part del sopar jurídic de dijous al vespre i atès que l’hotel està una mica apartat del centre del Sitges, a fi de facilitar-vos el dinar, hem programat, també, un dinar opcional per al divendres 15. Es tracta d’un àpat a peu dret que no es farà si no hi ha un mínim de 50 inscrits. Us adjuntem el seu menú.

El termini d’inscripció al sopar jurídic de dijous 14 i al dinar del divendres 15 finalitza el divendres 1 de maig.

Finalment, cas que el programa de la Trobada sigui del vostre interès i us hi vulgueu inscriure, us recomanem que ho feu com més aviat millor; ja que les places són limitades.


El termini d’inscripció a la Trobada finalitza el divendres 8 de maig.”

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..