Saltar als continguts principals.

VIII Jornades de Mediació a Tarragona

01/04/2019

Els dies 1, 2 i 3 d'abril se celebren les VIII Jornades de Mediació, amb el desig de cooperar en els processos de formació en mediació i com espai de trobada per a professionals i estudiants de mediació, membres d'institucions, entitats i la ciutadania, interessats en conèixer i difondre la cultura de pau i la mediació a Tarragona com a ciutat educadora.

 

L'objectiu és promoure el diàleg entre les persones i grups socials en situació de conflicte. La mediació esdevé una excel·lent eina per a la gestió de discrepàncies i els conflictes de la ciutadania i la societat en tots els àmbits: comunitaris, de la justícia, el món laboral, educatiu, el treball social, de la psicologia, la pedagogia i altres on la mediació aporta equilibri, salut, benestar i reforça el sentit de la justícia social.

A les Jornades d'enguany es proposa una reflexió sobre la MEDIACIÓ com a eina adequada per avançar vers una societat més justa, on la mediació i la cultura de la pau esdevenen processos de gestió de conflictes en què un professional fa possible que les persones parlin, reflexionin i cerquin de forma conjunta una opció o solució vàlida, responsable, útil, pacífica i justa per tothom.

Animem a participar i compartir aquest espai de trobada i aprenentatge, orientat a la millora de la convivència i el diàleg, en un context de millora i desenvolupament dels valors, el civisme, la convivència i la diversitat, en l'exercici de la cultura de pau per un món més just. 

Per a més informació consulteu el PROGRAMA

 

 

 

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..