Saltar als continguts principals.

El Col·legi i Tirant lo Blanch organitzen una sessió formativa en matèria d'arbitratge

08/02/2019

El Col·legi i Tirant lo Blanch han organitzat una conferència sota el títol "Per què anar a un arbitratge? avantatges i inconvenients" en la que s'exposaran les diferents alternatives existents en les resolucions de conflictes (ADR)  i es debatrà sobre l'actualitat de l'arbitratge, un recurs sovint desconegut encara entre els professionals del dret i la ciutadania.

La sessió, gratuïta per als col·legiats/-des de l'ICAT, es celebrarà el dia 12 de febrer a les 17:00h i serà en modalitat de videostreaming. La ponència serà impartida per la Dra. Silvia Barona Vilar, catedràtica de Dret Processal a la Universitat de València, presidenta de la Cort d'Arbitratge i Mediació de la Càmara de València i Directora del Grup d'Excel·lència MedArb i del Prometeo 2018/111. També és autora del llibre “Nociones y principios de las ADR”, accessible gratuïtament per als lletrats/-des de l'ICAT des de la biblioteca digital Nube de lectura

Podeu ampliar la informació a través de l'enllaç adjunt.

 

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..