Saltar als continguts principals.

IV Congrés de Drets Humans del Consell de l’Advocacia Catalana

08/02/2019

Els propers dies 21 i 22 de març Tarragona acollirà el IV Congrés de Drets Humans del Consell de l'Advocacia Catalana que se celebrarà a la nostra seu institucional i que portarà per títol “La justiciabilitat dels crims contra la humanitat: què se n’ha fet de la memòria històrica?”.

La Secció de Drets Humans de l’ICAT participa activament en l’organització d'aquest Congrés, en el que es pretén obrir un debat jurídic sobre aquesta temàtica, tot afrontant els nous reptes que planteja el passat més recent en la nostra societat. El programa comptarà amb la ponència inagural del Sr. José Antonio Martín Pallin, fiscal i magistrat emèrit del Tribunal Suprem, que versarà sobre el marc legal nacional i internacional de la memòria històrica. Entre els diversos participants destaquen també el Sr. Blas Jesus Imbroda, president del Col·legi d’Advocats Penal Internacional, la magistrada Sra. Begoña López Anguita i la lletrada Sra. Begoña Lalana Alonso, entre d’altres. T

Properament es publicarà el programa definitiu.

Esperem que sigui del vostre interès i que hi participeu activament.

 

 

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..