Saltar als continguts principals.

L'ICAT acull les II Jornades de Dret Animal

03/01/2019

La Secció de Dret Animal de l'ICAT ha programat, per als propers dies 10 i 11 de gener de 2019, les II Jornades de Dret Animal sota el títol "Els animals en el dret administratiu". La benvinguda tindrà lloc el dijous dia 10 de gener a les 16:00h i anirà a càrrec del Sr. José Ferrándiz Macián, president de la Secció de Dret Animal de l'ICAT, i la Sra. Estela Martín Urbano, secretària de l'ICAT.

Entre els ponents que hi participaran s'hi compten advocats, membres de cossos de seguretat, magistrats, fiscals i altres professionals que abordaran les qüestions més actuals i rellevants d'aquesta matèria, com ara la normativa que s'aplica a Catalunya, els permisos i tràmits administratius, les mesures cautelars o el context legal sobre els gossos perillosos, entre d'altres.

Aquestes jornades se celebraran al saló d'actes en el següent horari:

- 10 de gener: de les 16:00h a les 18:30h

- 11 de gener: de les 10:00h a les 13:30h i de les 16:30h a les 18:45h 

La inscripció és gratuïta, tot i que les persones interessades en assistir caldrà que confirmin l'assistència a través de l'enllaç adjunt

Us hi esperem!

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..