Saltar als continguts principals.

Inauguració de les exposicions "Accés als medicaments i "Gènere i salut"

19/12/2018

Aquest dijous 20 de desembre, a les 17:00h, el president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona , Joaquim Nolla, i el degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats  de Tarragona , Manel Albiac, inauguraran les exposicions “Accés als medicaments” i "Gènere i salut", en el marc de la segona edició del “Mes + solidari”, una iniciativa d'ambdues institucions que té com a objectiu reforçar els valors solidaris en aquestes festes nadalenques i donar veu a diverses entitats de caràcter assistencial i ONGs del territori.

 


 

Aquestes exposicions, organitzades en col·laboració amb Farmamundi, pretenen alertar sobre la difícil situació de moltes persones per accedir als serveis sanitaris i medicaments, així com la lluita de les dones congoleses pel dret a la salut a la República Democràtica del Congo, i podran visitar-se a la seu institucional d'ambdós col·legis fins al mes de gener.

 

 

 

 

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..