Saltar als continguts principals.

Comptabilitat i Finances per a Juristes

05/12/2018

La URV presenta un Curs d'extensió universitària: "Comptabilitat i Finances per a Juristes", que aquest curs 2018-2019 es farà en la seva quarta edició. S'impartirà a la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV (Avgda. Catalunya, 35, Tarragona), aula 425.

El curs es desenvoluparà en 24 hores, 18 presencials i 6 no presencials. Hi haurà sessions teòriques i pràctiques. 

En aquesta edició, hi haurà 9 dies de classe presencial, dos dies dels quals es dedicaran a resoldre exercicis pràctics. 

Com veureu, hi ha un preu especial pels alumnes membres del Col·legi d'Advocats (Tarragona, Reus o Tortosa), de Graduats Socials i de Procuradors, en atenció a les especials relacions amb aquests Col·legis mantenen amb la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV (240 euros - 280 euros és el preu general).

També hi ha un preu especial pels alumnes actuals dels Màsters que s'imparteixen a la Facultat de Ciències Jurídiques (180 euros).

Perquè tingueu tota la informació, aquí teniu l'enllaç

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..