Saltar als continguts principals.

L'ICAT s'adhereix a la campanya del CGAE #STOPodio per a la prevenció dels delictes d'odi

05/12/2018

Els propers dies 12 i 13 de desembre tindrà lloc a Madrid el Congreso de Derechos Humanos de la Abogacía Española que aquest any tractarà sobre els delictes d'odi.

En el marc d'aquest congrés, el CGAE ha endegat una campanya de comunicació amb l'objectiu de lluitar i prevenir els delictes d'odi contra col·lectius especialment vulnerables. 

S'han triat 6 col·lectius amb missatges específics per a cadascun d'ells, que s'aniran llançant en els propers mesos. Al desembre la campanya se centra a lluitar contra l'assetjament escolar.

 

L'estratègia és que qualsevol persona es posi en la pell dels col·lectius afectats i senti que els prejudicis, l'odi, genera "estigmatizació"  social contra la qual cal lluitar. Per a això, s'ha creat una funcionalitat en Facebook que permet, a través del mòbil, que l'usuari vegi el seu rostre com els col·lectius de la campanya. Així funciona:


Uneix-te a la campanya #STOPodio


1.- Amb el teu mòbil, entra en: http://abgcia.es/stopodiobullying
*Has de tenir l'app de Facebook instal·lada
2.- Punxa en el missatge. S'encendrà la càmera del teu mòbil. Espera uns segons i apareixeran els missatges de la campanya sobre el teu rostre. *Perquè apunti a la teva cara, activa la càmera frontal
3.- Pren la foto i comparteix-la a les teves xarxes socials amb l'hashtag #STOPodio 


La lluita contra l'odi és una lluita que implica a tothom.

Moltes gràcies pel vostre suport!

 

 

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..