Saltar als continguts principals.

La UOC obre la convocatòria de selecció de col·laboradors docents del Grau de Dret i el Màster Universitari d'Advocacia

08/11/2018

La Universitat Oberta de Catalunya ha obert nova convocatòria de selecció de col·laboradors docents per el curs 2018-2019 del Grau de Dret i el Màster Universitari d'advocacia.

 

 

En els següents links es poden consultar les ofertes publicades d'aquestes àrees de coneixement:

 

https://www.uoc.edu/opencms_colaboradors/opencms/CA/treballa/consultors_titulacions/ofertes_vigents.html?page=1&ambit=12560

 

http://www.uoc.edu/opencms_colaboradors/opencms/CA/treballa/consultors_titulacions/ofertes_vigents.html?page=1&ambit=14580

 

Els candidats/es interessats/des en col·laborar amb nosaltres poden dirigir-se a la nostra pàgina web www.uoc.edu a l'apartat Uneix-te al nostre equip, en el qual es detallen les condicions i requisits de col·laboració.

 

Per poder participar en el procés de selecció, cal registrar-se com a candidat/a en l'espai "Uneix-te al nostre equip" i, un cop donat d'alta, i dins de l'espai de candidat/a, presentar la sol·licitud.

 

http://www.uoc.edu/opencms_colaboradors/opencms/CA/treballa/index.html

 

El termini de presentació de candidatures finalitza el dia 22 de novembre de 2018.

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..