Saltar als continguts principals.

Borsa de Treball Municipal del territori de l'Alt Camp

08/11/2018
Vallsgenera és l’organisme responsable de fer les polítiques actives d’ocupació de l’Ajuntament de Valls. Un dels serveis que s’ofereixen és la Borsa de Treball. 

La Borsa de Vallsgenera necessita persones candidates per cobrir la gran demanda de personal del teixit empresarial de Valls i comarca. L’any 2017 es van gestionar un total de 342 ofertes laborals i 491 llocs de treball.
 
Com formar part de la Borsa de Treball?
Per Internet: a la web www.vallsgenera.cat omplint els apartats que se't pregunten amb l'opció final d'adjuntar el teu propi currículum i foto.
• Presencial: venir a la recepció de la planta baixa de l'edifici de Casa Caritat i demanar hora per cita prèvia o telefonar al 977612010 i prémer l’opció acollida per demanar hora per cita prèvia. En el dia de la inscripció presencial al departament d'acollida i orientació (planta baixa de l’edifici de Casa Caritat), cal que portis: el DNI, informe de vida laboral, full de demanda d'ocupació, títols de cursos i foto carnet que se't retornarà.
Quan tinguis la confirmació d'alta a la borsa de treball ja podràs accedir als processos de selecció de  les ofertes de treball publicades i gestionades per la nostra entitat, sempre i quan tinguis el perfil requerit per l'empresa.

Què Ofereix?
Ofertes adequades al teu perfil professional, recursos i eines per facilitar la millora d'ocupabilitat, feina al territori, formació, orientació i l’emprenedoria.
 
IMDL Vallsgenera – Ajuntament de Valls  Crta. Del Pla, 37-A 43800 Valls Tel.: 977.612.010
Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..