Saltar als continguts principals.

La Secció de Dret Bancari analitzarà en una conferència la sentència del Tribunal Suprem sobre el pagament de l'Impost de les hipoteques

05/11/2018

La Secció de Dret Bancari de l'ICAT ha programat una conferència, que tindrà lloc a la sala d'actes de l'ICAT, en la que analitzarà el posicionament del Tribunal Suprem en relació a l'impost de les hipoteques el qual, en una sentència dictada el passat dia 16 d'octubre, va establir que és el banc i no el client qui ha de pagar-lo.

El dia 19 d'octubre el president de la Sala Tercera del Contenciós Administratiu, Luis María Díaz-Picazo, va emetre una nota informativa en la que advoca al Ple de la Sala per decidir si finalment es confirma aquesta sentència. La reunió del Ple té lloc avui dia 5 de novembre.

La conferència serà impartida pel president de la Secció de Dret Bancari, Joan Reverter, i serà gratuïta per als col·legiats/-des de l'ICAT. Podeu consultar el programa fent clic aquí.

 

 

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..