Saltar als continguts principals.

Obert el termini d'inscripció a la llista d'administradors concursals i a la de comptadors partidors

05/11/2018

Des del dia d’avui i fins al fins al 30 de novembre de 2018, s’obre el termini per la inscripció a la llista d'administradors concursals i de comptadors partidors a  l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona. En el cas dels administradors concursals la llista es facilitarà al jutge degà dels jutjats de Tarragona a l'empara del previst en l’article 341 de la Llei 1/2000, de 7 de gener, d’Enjudiciament Civil.

REQUISITS:

Els requisits per formar part de la llista d’administradors concursals, segons estableix l’article 27 de la Llei 22/2003, de 9 de juliol, Concursal, són:

  1. Ser advocat en exercici amb cinc anys d’experiència professional efectiva en l’exercici de l’advocacia, amb acreditació de formació especialitzada en Dret Concursal.
  2. Ser una societat professional integrada almenys per un advocat en exercici i un economista, titular mercantil o auditor de comptes, i garantir la deguda independència i dedicació en el desenvolupament de les funcions d’administració concursal. En aquest cas, l’advocat, que representarà a la societat en l’exercici del càrrec, haurà d’acreditar cinc anys d’experiència professional efectiva en l’exercici de l’advocacia i acreditar formació especialitzada en Dret Concursal.
  3. Acreditació de l‘assegurança de responsabilitat civil, de conformitat amb el que disposa el RD 1333/2012, de 21 de setembre.

Els requisits per formar part de la llista de comptadors partidors són:

  1. Tenir despatx obert a la demarcació judicial de Tarragona.
  2. Haver exercit durant un mínim de tres anys abans d’inscriure’s a la llista o tenir estudis especialitzats en Dret de Successions.

En el cas dels comptadors partidors, la Junta de Govern podrà, excepcionalment, dispensar de forma motivada aquesta requisits si concorreguessin en el sol·licitant mèrits i circumstàncies que acreditessin la seva capacitació per al desenvolupament d’aquesta funció.

Els interessats/-des en incorporar-se en alguna d'aquestes llistes hauran d’accedir a la plataforma on line http://unitram.icatarragona.com/ per tal de formalitzar la seva inscripció.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..