Saltar als continguts principals.

L'ICAT dóna el tret d'inici al Cicle de Conferències sobre el Dret de Successions

14/09/2018

L'ICAT ha inaugurat un Cicle de Conferències sobre el Dret de Successions que ha estat organitzat per la Secció de Dret Civil amb l'objectiu de posar en comú diferents perspectives que incideixen a la successió tals com l’advocacia, la notaria i la jurisprudència.

Les conferències programades, un total de cinc, es duran a terme entre els mesos de setembre a novembre. Entre les diferents temàtiques s'analitzarà la figura de la legítima a supòsits pràctics, es tractaran les diferents alternatives al testament i les possibles bonificacions fiscals de cadascuna d’elles, s'estudiaran els supòsits pràctics de la premort i la gestió dels mateixos i, també, com gestionar els  conflictes en l’àmbit de procediments d’herència en casos de desavinences entre les parts.

La primera ponència, que ha anat a càrrec de l'advocada Pilar Pérez Valenzuela, ha analitzat la partició hereditària judicial i la divisió de la cosa comuna.

La inscripció per als col·legiats de l'ICAT és gratuïta. Per a la resta de professionals el cost serà de de 10€ per conferència.

Podeu consultar el programa clicant l'enllaç adjunt.

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..