Saltar als continguts principals.

L'exministre de Justícia Francisco Caamaño participarà en el congrés de "Reclamacions de Danys en Pràctiques contra la Competència"

12/09/2018

Amb l'objectiu d'analitzar la reclamació de danys per infracció del dret de la competència, la Secció de Dret Mercantil en col·laboració amb la Secció de Dret Marítim i del Transport de l'ICAT han programat una formació específica sobre aquesta matèria que tindrà lloc el dia 13 de setembre de 2018 a la sala d'actes del Col·legi, de les 9.00h a les 18.30h.

El congrés comptarà amb la participació de ponents de reconegut prestigi, entre els quals el Sr. Francisco Caamaño, exministre de Justícia i actualment catedràtic de Dret Constitucional a la Universitat de València, que tractarà sobre la transposició de la Directiva 2014/104/UE i la seva afecció en el cas de les reclamacions de danys enfront del càrtel de camions.

Les persones interessades poden comunicar-ho per correu electrònic a l'adreça de formacio@icatarragona.com. Per a la resta de professionals tindrà un cost de 30€.

Per a més informació podeu consultar la web col·legial.

 

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..