Saltar als continguts principals.

Justícia convoca els "Premis ADR Justícia 2018" per reconèixer les millors iniciatives de mediació a Catalunya.

06/09/2018

Els Premis ADR Justícia 2018 es divideixen en dues categories. Dins de la categoria A es premien la millor tesi doctoral i el millor treball de recerca (inclosos els treballs o projectes finals de grau o de màster universitari) que versin - en tots dos casos - sobre qualsevol aspecte relacionat amb la mediació i altres mètodes de resolució de conflictes.

Dins la categoria B es premia la millor pràctica en mediació i altres mètodes de resolució de conflictes impulsada bé per una administració local de Catalunya o altres ens públics, bé per entitats, professionals i empreses privades amb seu social o delegació a Catalunya. En l'organització d'actes de difusió per presentar públicament el contingut de les millors pràctiques premiades. 

Es tracta dels primers guardons que atorga el Departament, des de la creació d'aquests premis i l'aprovació de llurs bases reguladores per mitjà de l'Ordre JUS/188/17.  Fins al 25 de setembre de 2018, els candidats poden presentar-se a la convocatòria dels premis ADR Justícia. El tràmit és telemàtic i es pot fer des d'aquest enllaç.

 

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..