Saltar als continguts principals.

Dinar de comiat del jutge degà de Tarragona Il·llm. Sr. Joaquín Elías Gadea Francés

05/09/2018

El proper dia 27 de setembre s'ha organitzat un dinar de comiat de l'Il·lm. Sr. Joaquín Elías Gadea Francés, magistrat titular del Jutjat d'Instrucció núm. 1 i del Jutjat Degà de Tarragona.

El dinar tindrà lloc a les 15.00h al restaurant Casa Joan Miret (Rambla Nova núm. 36 de Tarragona). A partir de les 14.00h estarà a disposició servei d'aperitiu. El preu de l'aperitiu, dinar i regal serà de 50€.

Les persones interessades en assistir podran comunicar-ho per telèfon contactant amb els lletrats de l'Administració de justícia el Sr. Francisco Javier Sánchez Benito (tel. 679.29.22.67) o la Sra. Maria Rosa Carola (tel. 616.43.84.72) abans del dia 13 de setembre de 2018.

L'abonament de l'import indicat, així com l'elecció del menú, caldra realitzar-lo en el moment de la confirmació d'assistència a través dels mitjans indicats.

Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..